ZBIRANJA ODPADNEGA PAPIRJA

Spoštovani starši, učenci in malčki Osnovne šole Cankova in Vrtca Cankova!star papir

Obveščamo Vas, da smo na naši šoli odločili za organizirano šolsko akcijo zbiranja odpadnega papirja. V času od 8.4. do 23.5.2022 Vas prosimo, da doma, pri sorodnikih, znancih, prijateljih in v službi zbirate in hranite naslednje izdelke: zvezke, knjige, časopis, revije, pisarniški papir, reklame…V zabojnik za papir pa ne spada kartonska embalaža, kartonski tulci, papirnate brisače, serviete, papirnati žaklji…

Vse zbrano boste pripeljali v šolo od 23.5. - 25.5.2022. Za lažje zbiranje Vas naprošamo, da papir doma že predhodno stehtate, da bo zbiranje potekalo hitreje in lažje. Papir bomo zbirali zjutraj in popoldne za šolo pri modrem kontejnerju. Zjutraj: 6:30-7:30 in popoldne: 14:45-16:00.

Navodila: Odpadni papir se ne odlaga v kartonskih škatlah in ne sme biti zvezan z vrvjo, zlepljen z lepilnim trakom ali zavit v folijo. Ob prisotnosti kartona se cena na tono papirja občutno spremeni, zato Vas naprošamo, da ste pri zbiranju natančni in pozorni.
Veseli bomo, če se akciji pridružite, saj smo prepričani, da ima vsako gospodinjstvo vsaj nekaj papirja, ki ga lahko prinese, nam pa s tem omogoči sredstva za šolski sklad. Prosimo Vas, da pri zbiranju odpadnega papirja spoštujete ukrepe za preprečevanje širjenja virusa Covid-19.

Veselimo se sodelovanja z Vami! Skupaj zmoremo več!

Monika Paluc Zamuda, vodja projekta Ekošola na OŠ Cankova

Obiskovalci

Na strani je 1300 gostov in ni članov .