SARS-CoV-2

 

Koronavirus (SARS-CoV-2) - ključne informacije

AAI PRIJAVA V SPLETNE UČILNICE (povezava)

Navodila za prijavo - postopek AAI prijave (PDF)


NAVODILA ZA DELO V SPLETNIH UČILNICAH MOODLE

Učencem 1., 2., 3. 4.in 5. razred se za vstop v spletne učilnice ni potrebno prijaviti, v njih vstopijo kot gosti. Učilnice najdejo na povezavah: 1. do 3. razred in 4. in 5. razred.

Za učence višjih razredov je potrebna prijava z AAI računom, ki so ga prejeli v šoli. Za tiste, ki so pozabili kako poteka prijava v spletne učilnice z AAI računom, podrobna navodila najdejo tukaj. Pri težavah s prijavo najprej pojdite na spletišče SIO.MDM in se prijavite tam. Po potrebi v kontaktnih podatkih vpišite e-naslov (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) in sekunardni e-naslov (ime.priimek@guest.arnes.si).
V primeru, da težave s prijavo niste odpravili, pišite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  in opišite težavo.

Vstop v učilnice bo možen od ponedeljka, 23.3.2020 od 12.00 dalje.


ŠOLSKA SVETOVALNA SLUŽBA

S ponedeljkom bo pričela delovati šolska svetovalna služba OŠ Cankova na daljavo. Pedagoginja Silvestra Gomboc bom na voljo učencem, njihovim staršem in učiteljem ob torkih in četrtkih med 8.00 in 15.00 na e-naslovu:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. . Name se lahko obrnete, če imate kakšno vprašanje o šolskem delu, ste zaskrbljeni ali v stiski zaradi nastale situacije. Vsak torek med 8.00 in 9.00 in četrtek med 14.00 in 15.00 bom dosegljiva tudi na telefonu za pogovor. Za telefonsko številko pišite na zgoraj omenjeni e-naslov. Učenci boste lahko obiskali spletno učilnico za šolsko svetovalno delo, kjer boste našli aktualne informacije, poučna gradiva, nasvete, gradiva za krepitev psihične čvrstosti,... Odprt bo tudi forum, ki bo namenjen uporabnikom učilnice.

Vabljeni v učilnico šolsko svetovalno delo.

Prisrčen pozdrav vsem in ostanite zdravi.

Pedagoginja Silvestra Gomboc


 

KNJIŽNICA NA DALJAVO

S ponedeljkom bo pričela delovati tudi šolska knjižnica na daljavo. Učenci od 1. do 5. razreda boste lahko sledili knjižnici preko spletne strani , učenci od 6. do 9. razreda pa boste lahko dostopali v spletno učilnico šolske knjižnice. V ponedeljek vas bo pričakalo v spletni učilnici veliko koristnih povezav in celo knjig. S prihodnjim tednom bo stekla na daljavo tudi Bralna značka. Več podrobnosti še sledi, vi samo berite in ostanite zdravi.

Nenad, knjižničar OŠ Cankova


 

Koledar dogodkov

Ponedeljek 17 Februar 2020
No events were found